2017

Proiectul "In a Relationship"

La finalul anului 2016 am descins pe băncile liceului pentru un proiect care ne-a întinerit cu vreo 15 ani. Prin „In a Relationship” ne propunem să-i ascultăm mai bine pe adolescenți: să aflăm de la ei ce le face să funcționeze și ce le distruge relațiile și cum, la primele lor relații, se raportează la violența de cuplu. Fiind dedicat adolescenților, ni s-a părut natural să-l și co-creăm împreună cu ei – de la metodologia de cercetare la ilustrație și comunicare -, așa c-am strâns o echipă cu o medie alarmantă de vârstă (17,7 ani) care ne-a ajutat sa dam Cuvântul Generatiei Nevorbite.
Afla rezultatele proiectului pe Campania respectului/Inarelationship.

https://ffff.ro/site/wp-content/uploads/2018/08/pdf-ilustratii-inarel-pt-site-webview-1.pdf 

Bursele Superscrieri

Bursele Superscrieri/Avon, ediția a IV-a, un program a cărui menire este să sprijine financiar și profesional autorii români de creative non-fiction care pot să gândească, să documenteze și să finalizeze proiecte jurnalistice complexe, de profunzime, pe tema violenței în cuplurile de adolescenți din România.

Programul constă în trei burse în valoare de 2.000 euro fiecare + suport editorial (mentorat și Seminarii Superscrieri) și se desfășoară sub umbrela Premiilor Superscrieri.

https://ffff.ro/bursele-superscrieri/avon/citeste-materialele-sustinute/  

„The £1 Million Avon Fund” program finantat de Fundatia Globala AVON

AVON acorda finantare de 250.000 de lire sterline centrelor de adapost pentru victime ale abuzurilor in familie, prin Campania Respectului – initiativa companiei de lupta impotriva violentei domestice. Prin- intermediul granturilor, 5 organizatii non-guvernamentale din Romania vor putea oferi inca un an de liniste beneficiarelor lor, fiind alocati 50.000 de lire sterline pentru fiecare proiect sustinut.

 

Partenerii noștri: Asociația ANAISAsociaţia Femeilor din SibiuAsociaţia Touched Fundaţia Friends for FriendsFundaţia PACT