2015

Bursele "Superscrieri"

Bursele Superscrieri/Avon oferă 6.000 de euro pentru proiecte jurnalistice în 2015

Fundația Friends For Friends și Avon România lansează Bursele Superscieri/Avon, ediția a doua. Programul pilot, desfășurat în 2014, a fost inițiat cu scopul de a construi un cadru articulat de susținere a jurnaliștilor și fotojurnaliștilor români care vor să lucreze materiale de profunzime, amănunțit documentate și atent redactate. Pentru 2015, s-au acordat trei burse în valoare de 2.000 de euro fiecare pentru realizarea a trei materiale jurnalistice complexe pe tema “violența domestică”.

 

Împreună cu o echipă de la jurnaliști de la Decât o Revistă, Avon a creat platforma www.violenta.decatorevista.ro unde poți găsi povești personale, statistici legate de fenomenul violenței în România, interviuri cu voci din sistem etc.

 Record de donaţii

Am vrut ca de Ziua Internațională a Femeii să dăruim unei femei cel mai de preț cadou: demnitatea. Mihaela avea nevoie de un loc sigur, în care violența să nu existe, pentru ea și cei 5 copii ai săi.

De aceea, în prima săptămână a lunii martie, cu ajutorul angajaților, al partenerilor, al Reprezentanților și a participanților de la conferința Femeia am reușit să strângem 2000$ pentru ca Mihaela să își poată plăti chiria pe un an.

Partenerii noștri: Asociația ANAISAsociaţia Femeilor din SibiuAsociaţia Touched Fundaţia Friends for FriendsFundaţia PACT