2011

Seara de veghe pentru "Martorele tăcute"

Pentru a marca Ziua Internațională de Eliminare a Violenţei Împotriva Femeilor, Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen – A.L.E.G. organizează pe 25 noiembrie  evenimentul stradal anual Seară de veghe pentru Martorele Tăcute.

 
BCR Open Romanian Ladies
 
În 2011, mesajul Campaniei împotriva violenţei domestice a fost auzit şi în cadrul turneului de tenis BCR Open. Jucătoarele Irina Begu, Elena Bogdan şi Sorana Cîrstea ne-au fost alături.
 
 

Kinofest
Viaţa bate filmul - Avon Movie for Respect

AVON Cosmetics România şi Kinofest, festivalul internaţional de film digital din România, organizează a treia ediţie a competiţiei AVON – Movie for Respect. Concursul se înscrie în campania Avon împotriva violenţei domestice.

Concursul a provocat în 2011 realizatorii români de film (fie ei profesionişti, studenţi sau amatori) să creeze un scurt metraj original care să transmită cât mai memorabil mesajul campaniei din acest an: “Nu doar vânătăile te transformă în victimă!“.

Câteva dintre filmele înscrise:

Make-up

Cine-i Ana

O dată poate fi un început

Kinofest este primul şi cel mai important festival de film digital din România, aducând o selecţie impresionantă de filme: 250-300 de scurt metraje la fiecare ediţie, majoritatea filme şi autori premiaţi la cele mai importante festivaluri internaţionale.

 

Partenerii noștri: Asociația ANAISAsociaţia Femeilor din SibiuAsociaţia Touched Fundaţia Friends for FriendsFundaţia PACT